Marotta: Tiszteljük Bonuccit, de…

írta: tjromaan
0 komment 0 👁

Leonardo Bonucci tavaly nyáron igazolt az AC Milan együtteséhez 40 millió €-ért, de nem jöttek be a számításai és, mint azt ahogy tudni lehet, szívesen visszatérne egykori kenyéradójához.

“Minden ott kezdődött, hogy találkoztam Leonardoval (a Milan új igazgatója) és átbeszéltünk néhány dolgot” – mondta Marotta a Sky-nak.

“Elmesélte nekünk, hogy mi Bonucci kívánsága, és hozzátette, hogy csupa szép dolgokat hallott a játékostól a Juventusnál töltött éveiről.”

“Jelenleg teljes csapatunk van, különösképpen a védekezésben. A Bonuccihoz fűződő kapcsolat, csupán a kölcsönös tiszteleten alapszik, de most nem mennék tovább.”

Cristiano Ronaldo megszerzése után szinte biztossá vált, hogy Gonzalo Higuain távozni fog a csapattól, annak érdekben, hogy több teret kapjon a portugál a támadásoknál.

“Büszkék vagyunk arra, hogy sikerült leigazolnunk Cristianot. Ő egy kiváló játékos. Sok köszönettel tartozunk Agnellinek.”

“Ami Higuaint illeti, ő egy fontos játékos számunkra, de normális, hogy Ronaldo érkezésével nagyobb számára a verseny a kezdőbe kerülésért. Le fogunk vele ülni, s átbeszéljük a dolgokat. Megpróbáljuk meghozni a legjobb döntést mind a klub, mind pedig a játékos tekintetében.”

“Részünkről óriási tisztelet övezi a játékost.”

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet