Matuidi: Jobb később, mint soha

írta: tjromaan
0 komment 2 👁

Blaise Matuidi a Juventus francia középpályása a Sky Sportnak adott hosszabb interjút a Torino elleni rangadót követően.

“Már az előző évben is tárgyaltam a Juventusszal, de akkor különböző okok miatt nem jött létre a transzfer.” – kezdte nyilatkozatát Matuidi a Sky Sportnak.

“Ahogy szokás mondani, jobb később, mint soha! Most már itt vagyok, s ez nagyon boldoggá tesz, és nagyon remélem, hogy sokáig maradhatok.”

“Természetes volt, hogy a Juventust fogom választani, hisz egy világszínvonalú klubról beszélünk, s amely annyi mindent nyertek meg, de még így is vannak begyűjtendő trófeák.”

Matuidi beszélt a korábbi Juventus játékosok, edzők tanácsáról, amelyet a döntése előtt kért ki.

“A válogatottbeli csapattársaim, sokat meséltek nekem, köztük Patrice Evra vagy épp Paul Pogba, de még a szövetségi kapitány, Didier Deschamp is.”

“Jól megy az alkalmazkodás, és a lehető legjobb módon fogadtak, és nagyon büszke vagyok arra, hogy ennek a klubnak a része lehetek.”

“Korábban már tudtam egy kicsit olaszul, ami sokat segített nekem az elején, főleg az edző utasításainak és a csapattársaim tanácsainak gyors megértésében.”

Paulo Dybala rég nem látott eredményességgel kezdte meg az idei szezont, s emellett Matuidi sem ment el szó nélkül.

“Paulo egy kiváló futballista, a világ legjobbjai közé tartozik. Szerencsések vagyunk, hogy a mi csapatunkat erősíti.”

“Remélem, hogy a továbbiakban is ilyen eredményesen fog szerepelni.”

Természetesen szót ejtett a csapat másik csatáráról is, aki szemmel láthatóan nem épp a legfényesebb időszakát éli a csapatnál.

“Gonzalo Higuainnak, mint minden csatárnak gólt kell szereznie, de az összes játékos karrierje során kerül kisebb hullámvölgyekbe. Minden bizonnyal sok gólt fog szerezni az idei kiírásban, ami segítségünkre lesz a célkitűzéseink elérésében.”

 

 

 

 

 

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet