Matuidi: Pogba ajánlotta a Juvét

írta: kambuc
0 komment 5 👁

A Bianconeri francia középpályása a L’Équipe című lapnak nyilatkozott arról, hogy mi miatt döntöt úgy, hogy Torinóba igazol a nyáron.

Az elmúlt években sok gall játékos játszott a Juventusban, és az Öreg Hölgy legújabb francia játékosa elárulta, hogy honfitársai (Paul Pogba és Patrice Evra) hatására döntött az olasz rekordbajnok mellett.

“Természetesen beszéltem Paullal és Patrice-szal is, ahogy ezt már megtettem tavaly nyáron is. Tudtam, hogy mire számíthatok itt. Szerencsés voltam, mivel a családom már amúgy is Torinóban lakott, így már korábbról ismertem a várost.”

“Felesleges bármit is mondani a klubról, nézzük csak meg a történelmét. Csak úgy ragyogott a szemem, amikor beléptem a trófeák közé, büszkén mondhatom, hogy Juventus játékos vagyok.”

“Azonban nem volt könnyű elhagyni a PSG-t, mivel számos jó évet töltöttem el ott, így sajnálom, hogy így alakultak a dolgok, mivel nagyszerű emlékeim vannak a klubról. A tavalyi szezon végén azt akarták, hogy hosszabbítsam meg a szerződésemet, de én már akkor távozni akartam, egy új kihívásra vágytam, mivel sohasem tudhatod, hogy a fű hol zöldebb. Nagyon kihívás előtt állok, ez nem kérdés.”

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet