Maximalista Allegri: Nem elég jó!

írta: kampat
0 komment 27 👁

A Juventus edzője, Max Allegri nem volt elragadtatva csapata 3-1-s Cagliari elleni győzelmétől, annak ellenére, hogy a Bianconeri a 11 bajnokijából 10-et megnyert.

Az olasz címvédő Paulo Dybala pazar találatával vezetést szerzett, de Joao Pedro egalizálni tudott, viszont néhány pillanatra rá Filip Bradarić öngólt szerzett, így a Juve újra át tudta venni a vezetést.

A találkozót Juan Cuadrado döntötte el a találkozó végén, de előtte az Öreg Hölgynek voltak kellemetlen pillanatai. Allegri a DAZN-nak nyilatkozott: „Jobban kell védekeznünk, mivel túl sok gólt kapunk, és túl nagy kockázatot vállaltunk, hiszen a 85. percben majdnem kiegyenlítettek. Fárasztó így védekezni, és dolgoznunk kell ezeken a szituációkon. Szimplán a játékunk még nem elég jó. Még az első gól után sem sikerült megszereznünk a másodikat, és túlságosan is visszavettünk a tempóból. Nem mindig tudunk két vagy három gólt szerezni.”

Allegri továbbá megerősítette, hogy a Manchester United elleni találkozóról két játékos is lemaradhat sérülés miatt: Douglas Costa, akit a félidőben Cuadrado váltott, valamint Miralem Pjanic, aki helyett Alex Sandro érkezett. Viszont Blaise Matudidi csupán fáradtság miatt hagyta el a játékteret.

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet