McKennie első találkozása Ronaldóval

írta: Ádám Németh
0 komment 11 👁

A 22 éves amerikairól úgy tartják, a futballpályán nem ismer félelmet, azonban az, hogy egy igazi legendával találkozhatott, eleinte még őt is szorongással töltötte el.


Az Egyesült Államok válogatottjának üdvöskéje nemrégiben Cristiano Ronaldóval való első találkozásáról nyilatkozott, és megemlítette, hogy az ötszörös aranylabdás portugál szívélyes fogadtatása segített neki leküzdeni kezdeti félelmeit.

McKennie nyáron, kölcsönbe érkezett a Schalkétól, kölcsönszerződése azonban tartalmaz egy záradékot, melynek értelmében a Juventus 23 millió euróért végleg megszerezheti őt a gelsenkircheniektől.

A 22 éves játékos korábban nem titkolta, hogy a Premier League a nagy álma, de a torinói ajánlatra képtelen lett volna nemet mondani.

A Juve számos világklasszist tudhat a soraiban, és McKennie elismerte, hogy Ronaldóval való első találkozása előtt kissé tartott a portugáltól.

„Óriási megtiszteltetés Cristianóval együtt játszani. Emlékszem az első találkozásunkra, a folyosón sétáltam, és arra gondoltam, csak légy menő, csak légy menő… de aztán kiderült számomra, hogy egy őszinte srácról van szó, aki mindig győzni akar, remek mentalitása van, és már viccelődünk is egymással – elnevezett Texas Boynak.” – nyilatkozta a középpályás az ESPN-nek

„Egy olyan játékos, aki mindent elért karrierje során, viselkedhetne nagyképűen, de Ronaldo egy kedves, közvetlen ember, aki kortól függetlenül mindenkit támogat a csapatból.”

McKennie még hozzátette: „Leesett az állam, mikor beléptem az öltözőbe, és azokat a játékosokat láttam, akiket eddig csak a Pro Evolution Soccerben. Azt gondolom, a szárnyaik alá fognak venni majd, és rengeteget tanulhatok tőlük.”

„A Juve egy olyan csapat, ami rengeteg címet nyer, és a világ legjobbjaival veszi fel a versenyt, és ez pontosan az, amit én is akarok. A csapatnak komoly tradíciói vannak, és világszerte rengeteg szurkolója. Egy nagyon érdekes kihívás az, hogy itt lehetek.”

goal.com

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet