Még zárhatunk pozitívan

írta: Ádám Németh
0 komment 167 👁

Arthur felépült különös sérüléséből, és hisz abban, hogy a csapat pozitív élményekkel zárhatja a szezont.


A 24 éves középpályás nemrég tért vissza lábsérülését követően, ami miatt több bajnokit és BL mérkőzést is kihagyott. Azonban a brazil továbbra sem érzi magát százszázalékos állapotban.

„Nagyon furcsa, és balszerencsés volt a sérülésem.” – mondta Arthur a Sky Sport Italiának.

„Ugyanakkor szerencsésnek is érzem magam, hiszen egy nagyszerű klubnál vagyok, ahol kivételesen profi szakemberek dolgoznak, de a saját, személyes csapatom is sokat segít nekem. Együtt tudnak működni, és mindent megtettek azért, hogy a lehető leggyorsabban visszatérhessek. Már most sokkal jobban vagyok.”

„Sok munka vár még rám, hiszen nem vagyok tökéletes állapotban, de segíteni szeretnék a csapatnak és az edzőnek is. A pályán a legjobb teljesítményre törekszem, és keményen dolgozom az orvosokkal és a fizioterapeutákkal is, hogy minél hamarabb csúcsformába kerüljek.”

A Bajnokok Ligájából a Porto kiejtette a Juventust, az Olasz Kupa döntőjébe viszont bejutottak Pirlo fiai. A Serie A-ban tíz pont a csapat hátránya az Interrel szemben, Arthur szerint azonban még meg lehet szerezni zsinórban a tizedik Scudettót.

„Még korán van ahhoz, hogy megítéljük a szezonunkat, a bajnoki cím kérdése is nyitott. Ha megnyernénk a ligát, vagy a kupát, összességében pozitívan zárhatnánk a szezont. A legnagyobb álmunk a BL-győzelem volt, de erről már le kellett, hogy mondjunk. Előre kell tekinteni, és megnyerni a hátralévő mérkőzéseinket, ugyanis még semmi nincs veszve.”

football-italia

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet