Őrület Nápolyban: C. Ronaldo minket akart!

írta: k_reim
0 komment 5 👁

Egészen hihetetlen történettel állt elő egy nápolyi újságíró. Carlo Alvino az egyik televíziós csatornának elmondta: csak az anyagiakon múlt, hogy a portugál szupersztár, Cristiano Ronaldo nem lett a Napoli játékosa.

Cristiano Ronaldo már a Napolit erősítené, ha a klubnak lett volna 350 millió eurója a transzferre. A Juventus csak egy B-terv volt, mivel a portugál sztár ügynöke, Jorge Mendes rendkívül jó viszont ápol Aurelio De Laurentis klubelnökkel, így őt kereste meg először az üzlet lehetőségével. A nápolyiaknak viszont nem volt elég pénzük C. Ronaldóra, ezért fordultak végül a torinóiak felé – nyilatkozta Alvino, majd hozzátette: CR számára azért is volt vonzó a Napoli, mivel újra együtt dolgozhatott volna korábbi mesterével, Carlo Ancelottival, akit a Real Madridból már jól ismert.

Mindenesetre az általa elmondottakat érdemes erős fenntartásokkal kezelni. Noha a hírt maga De Laurentis is megerősítette, mondván Mendes felhívta őt, de az elnök nem akarta megkockáztatni a klub pénzügyi összeomlását.

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet