Megvan a megállapodás Ramsey ügyében?

írta: Pite
0 komment 5 👁

Az olasz lapok mai beszámolója szerint Aaron Ramsey hamarosan a Juventus játékosa lehet, a felek már nagyon közel vannak a megállapodáshoz. Az sem kizárt, hogy a walesi akár már januárban Torinóba költözhet.

Mint ismert, az Arsenal középpályásának szerződése június 30-án lejár, így januártól már szabadon tárgyalhat a jövőjéről az Anglián kívüli klubokkal.

A Juventus érdeklődéséről már korábban is lehetett olvasni a lapokban, tegnap pedig Fabio Paratici, a klub sportigazgatója is nyilatkozott az ügyben, megerősítve az újságírói információkat.

„Kiváló játékos, tetszik nekünk. Jó csapatnál játszik, de a szerződése nyáron lejár, mi pedig mindig monitorozzuk az ilyen lehetőségeket, szóval felfigyeltünk rá is. Azonban ő még az Arsenal játékosa és nem mi vagyunk az egyetlenek, akik le szeretnék őt igazolni.”

Ma mindhárom vezető olasz sportnapilap címlapon hozta le a Ramsey-Juventus kapcsolatot és állítják, hamarosan megszülethet a megállapodás.

A Gazzetta dello Sport szerint a korábban is közölt 6,5 millió eurós éves bérajánlat továbbra is él, ez pedig további 500 ezer euróval emelkedhet, ha Ramsey a szezon mérkőzéseinek legalább 50%-án pályára lép, valamint további 500 ezerrel, ha ez a szám 70% fölé emelkedik. A középpályás az elmúlt években rendre 30 mérkőzés felett zárta a szezont, 40 lejátszott meccsig azonban egyszer sem jutott el.

A walesi válogatott játékos nyáron ingyen csatlakozhatna a Juventushoz, a Corriere dello Sport szerint ugyanakkor Paraticiék már januárban lezárnák az üzletet, hiszen a Bayern München, a Real Madrid és a Paris Saint-Germain érdeklődéséről is lehet hallani. A Juventus 5 millió euró körüli összeget ajánlana az Arsenalnak, hogy Ramsey már januárban Torinóba költözhessen.

www.football-italia.net

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet