Messze az elvárásoktól

írta: Ádám Németh
0 komment 7 👁

Leonardo Bonucci a Barcelona elleni 0-2 után elismerte, a Juventus eredményei eddig messze elmaradnak az elvárt szinttől.


Szerda este Álvaro Morata háromszor is hiába talált a kapuba, les címén ugyanis mindegyik gólját érvénytelenítették, a legtöbb torinói támadás pedig semmilyen veszélyt nem jelentett a mérkőzést végigdomináló Barcelona kapujára.

A gránátvörös-kékek Dembélé szerencsésnek mondható találatával szerezték meg a vezetést, majd a mérkőzés hajrájában Messi büntetőjével biztosították be a győzelmet. Merih Demiral a kiállítás sorsára jutott, Dybala, Chiesa és Kulusevski pedig eltűnt a mezőnyben.

„Ez az a pillanat, amikor össze kell szorítanunk a fogainkat, együtt kell dolgoznunk, és a legjobbat kell kihoznunk magunkból.” – mondta a hátvéd a Sky Sports Italiának.

„A közelmúlt eredményei elmaradnak a Juventus sztenderdjeitől. Tudtuk, hogy nem lesz egyszerű a meccs, mindkét csapatnak sok hiányzója volt, de túl sok hibát követtünk el, és ezzel megkönnyítettük a Barca dolgát. Hosszú út áll előttünk, tudjuk, hogy lehettünk volna jobbak szerda este, én is csak szenvedtem. Ami reményt ad, az, hogy szeretnénk többet kihozni azokból a helyzetekből, mikor nálunk van a labda. Ez azzal jár, hogy több kockázatot vállalunk, de el is tékozolhatjuk a helyzeteket. Ezen mindenképp dolgoznunk kell.”

Giorgio Chiellini és Cristiano Ronaldo hiánya is érezhető volt a csapaton. A rutin ugyanis hiányzott a Juventusból, lévén a kezdőcsapat több tagja sem szerepelt az idei kiírás előtt a Bajnokok Ligájában.

„Természetes, hogy több új játékosunk van, akiknek még nincs nemzetközi rutinjuk, ezért meccsről meccsre kell fejlődnünk. Néhány kulcsjátékosunk hiányzik, háromnaponta játszunk, és már mindenki érzi a fáradtságot. Ahogy mondtam, össze kell fognunk, és pár nap múlva újrakezdeni.”

football-italia

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet