Mesterhármas?

írta: kampat
0 komment 7 👁

A Juventus a Tuttosport információi szerint már dolgozik a jövő nyári, ingyenes transzfereken, a három elsődleges jelölt pedig: Andres Iniesta, Leon Goretzka és Emre Can.

A torinói lap szerint a Bianconeri már megolajozta a kerekeket. Beppe Marottáék már korábban sem rejtették véka alá, hogy érdekli őket a német válogatott középpályás, aki nem hajlandó hosszabbítani a Liverpoollal, és így február 1-től szabad prédává válik.

Iniestát már korábban kapcsolatba hozták az Öreg Hölggyel, ő hasonló pályát futhatna be, mint Andrea Pirlo, aki szerződése lejártakor igazolt Milánóból Torinóba, ahol valósággal újjászületett. A Barcelona nem zárta túl pozitívan a nyári átigazolási időszakot, többen egy teljes forradalmat jósolnak 2018-ra, és ennek a katalán klasszis is áldozata lehet.

Ami Goretzkát illeti, a hírek szerint a 22 éves gelsenkircheni középpályás már megállapodott a Bayern Münchennel, de a Juventus reméli, hogy sikerül meggyőzniük, hogy inkább hozzájuk igazoljon. A transzfer létrejöttét segítheti Benedikt Howedes személye, aki pont a Schalkétól igazolt a Juventushoz.

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet