“Mindent megkapok a Juvétól”

írta: Ádám Németh
0 komment 5 👁

Álvaro Morata arról beszélt, hogy Torinóban minden adott volt ahhoz, hogy újra magára találhasson.


A spanyol támadó tegnap este két újabb gólt szerzett a Ferencváros elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen.

„Mikor visszatértem, azt mondtam, hogy játékosként, és emberként is fejlődtem, érettebbé váltam az által, hogy számos jó és rossz dolgot is át kellett élnem. Remek, tanulságos lecke volt.” – mondta Morata a Sky Sport Italiának.

„A futballban engem ugyanaz motivál, mint a legtöbb embert az élet bármely területén. Azt szeretném érezni, hogy akarnak, és szeretnek engem. A Juventusnál minden megvan, amire szükségem van. Még mindig van hova fejlődnöm, és hiszek abban, hogy együtt, csapatként leszünk egyre jobbak, és sikereket érünk majd el.”

A spanyol ismét együtt dolgozhat Cristiano Ronaldóval is, akivel a Real Madridnál voltak csapattársak.

„Szerintem nem kell megmagyaráznom, hogy Ronaldo mit képvisel, és mit ad a csapatnak. Nagyon jó csapattárs, mindenkivel beszélget, mindenkinek segít, és a legfontosabb játékosunk. Mindannyian azt reméljük, hogy folytatni tudja a gólgyártást, és eljuttat minket arra a szintre, amit elképzelt.”

Fabio Paratici elmondta, azért esett a választása Moratára, mert Dybalával és Ronaldóval is együtt tud működni.

„Tudom, hogy nekik is megvan a maguk karaktere, nekem pedig a tőlem telhető legjobbat kell nyújtanom, hogy jó helyen legyek egy gólhoz, vagy egy passzhoz. Állok a csapat rendelkezésére, és nem jelent problémát számomra, hogy hozzájuk kell igazodnom.”

football-italia

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet