Morata a Juve miatt utasította el az AC Milant

írta: kampat
0 komment 0 👁

A spanyol csatár nem ismeretlen a Juventus szurkolók számára, hisz 2014 és 2016 között erősítette a torinói csapatot.

Az AC Milan az idei átigazolási időszakba nagy költekezést hajt végre, annak érdekében, hogy versenyképes csapatot hozzanak létre a következő idényre. A csatárposztra a ex Real Madridi játékost, Alvaro Moratat szerették volna.

Mint az már hivatalos, hogy a spanyol játékos a Chelsea futballcsapatában kezdi meg a 2017/2018-as szezont. Ám sokáig úgy nézett ki, hogy Milánóban köt ki, de ő mégis az angolokat választotta. Az egyetlen oka, hogy ez az üzlet nem jött létre nem más, mint a játékos Juventus iránt érzett tisztelete.

“Morata utasította vissza a Milan ajánlatát? Igen, s nem bánta meg a döntését.” – nyilatkozta Beppe Bozzo a Tuttosportnak.

“Úgy döntött, hogy nem tér vissza Olaszországba, s inkább a Chelsea együtteséhez csatlakozik.”

“Alvarót nagyon meglepte (pozitívan) a Juventus szurkolók köszöntése Cardiffban, és ennek is köszönhető, hogy nem élt a Milan által felkínált lehetőséggel.”

“Ez a döntés abból a szempontból is jó, hogy most Antonio Conte irányítása alatt játszhat, akivel korábban már majdnem dolgozhatott a Juventusnál, de a tréner még az érkezése előtt távozott Torinóból.”

“Nagyszerű vétel volt: Alvaro egy talizmán, egy győztes! Biztos vagyok benne, hogy sok gólt fog szerezni, és számos mérkőzést fog eldönteni a Bajnokok Ligájában.”

 

www.football-italia.net

 

 

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet