Morata: Ha rajtam múlt volna, soha nem hagyom el a Juventust

írta: Pite
0 komment 4 👁

Alvaro Morata elmondása szerint tőle független döntés volt a Real Madridhoz való visszatérése, ha rajta múlt volna, soha nem hagyja el Olaszországot és a Juventust.

A jelenleg a Chelsea-t erősítő spanyol csatár két szezont töltött a Juventusnál, a szerződésébe foglalt kitétel miatt azonban a Real Madrid tavaly nyáron 30 millió euróért visszavásárolta őt, hogy egy évvel később 62 millió euróért továbbadja a londoni „kékeknek”.

„Hogy miért döntöttem a Real Madridhoz való visszatérésem mellett? Mert a szerződésemnek voltak bizonyos pontjai, amelyeket tiszteletben kellett tartani.”

„Óriási csalódás volt ez számomra, mintha visszatértem volna az első lépcsőfokra. Úgy kezeltek engem, mintha még mindig az a fiú lettem volna, aki voltam a két olaszországi szezonom előtt.”

„Hogy mik a Juventus védjegyei? A győztes mentalitás és a professzionalizmus. Nagyon jól sikerült a Juventusnál töltött két évem. Egy kisfiúként érkeztem oda és egy felnőtt játékosként távoztam. Egy spanyolnak Olaszország a legjobb hely, ahol élhet, ott minden megvan: szépség, történelem, művészetek, konyha, divat. Soha nem akartam elhagyni Olaszországot és a Juventust.”

A 25. életévét nemrég betöltő Morata összesen 93 mérkőzésen lépett pályára a Juventus színeiben, ezeken 27 gólt és 19 gólpasszt jegyzett.

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet