Nagy lesz a versenyfutás Chiesáért

írta: Del Tomino
0 komment 6 👁

Bár a Fiorentina egyelőre ellenáll, a verseny nyitott az olasz tehetségért. Chiesa a Bianconeri egyik fő célpontja lehet a nyári mercatón, Agnelli pedig a pletykák szerint Douglas Costa eladásából teremtheti meg az árát.


„Láttam egy nagyon jó játékost, aki nagyon tetszett nekem.”

Ezek Umberto Agnelli szavai voltak Enrico Chiesáról 1996-ban, melyek megismétlődhetnek, immár a fiaik relációjában is. Chiesa jr. a Juventus egyik fő célpontja a mercatón, felkerült ugyanis az olasz játékosok listájára, akiket a Juve figyelemmel kísér, és megpróbálhat nyáron leigazolni. Az egyensúly persze központi kérdés, így a bevételi oldalról is gondoskodni kell. Dybala távozása esetén – vagy ami még jobb lehet – Douglas Costa eladásából előteremthető az erősítéshez szükséges összeg.

Természetesen más csapatok is érdeklődnek a játékos iránt, és a Fiorentina sem válna meg könnyen legjobbjától, legalább 60-70 millió eurót szeretne kapni érte, de az ár akár a triplájára is emelkedhet. Az Inter és a Milan egy ideig favoritnak tűnhettek, de a pénzügyi fair play miatt háttérbe szorulhatnak. Versenyben van a PSG és a Liverpool is, a Juventus azonban nagy előnyben van velük szemben:
A hírek szerint Federico és Enrico is Olaszországban szeretne maradni…

Tóth Levente fordítása
gazzetta.it

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet