Naletilic: Szükség lett volna Pjacára a BL döntőben

írta: tjromaan
0 komment 15 👁

Marko Pjaca a súlyos sérüléséből még csak a napokban térhetett vissza a közös edzésmunkához. A játékos ügynöke reméli, hogy a sérülése már a múlté, s az idei szezon a képviseltjéről fog szólni.

“Pjaca rehabilitációja remek ütemben halad, nem voltak benne kellemetlen meglepetések.” – kezdte nyilatkozatát a Radio VS-nek Naletilic, a horvát játékos ügynöke.

“Hamarosan már teljes edzésmunkát végezhet a csapattársakkal. Nem merültek fel komplikációk a gyógyulásában.”

“Marko nagyon hiányzott a Bajnokok Ligája döntőjéről, hisz a padon való jelenlétével pszichológiai biztonságot tudott volna sugározni a csapattársai felé.”

“A Juventus szurkolók még nem láthatták az igazi Pjacát. Hatalmas potenciál van a srácban, s a csapat egyik legjobb igazolása lehet az idei szezonban. Nagyon bízik benne a mester, s mi mindannyian is hiszünk benne.”

“Nem fél a versenyhelyzettől, sőt örül, hogy minőségi játékosok érkeztek a csapathoz, mivel így az edzések is jobb eredményt hozhatnak számára.”

“A sikerre született. Akár három poszton is bevethető, képes második csatárt játszani, vagy éppen a széleken segítheti a támadásokat.”

“Ő a Juventust választotta annak ellenére, hogy több csapat is állandó játéklehetőséget, s magasabb fizetést ajánlott.”

“Gondolkodott-e a vezetőség Pjaca kölcsönadásán? Nem, soha. Felhívtam egyszer a vezetőket, hogy tisztázzunk néhány információt, így például a Fiorentina érdeklődését. Külföldi csapatok is felvették velem a kapcsolatot, de a Juventus részéről nem engedték, hogy tárgyaljak velük.”

“Előfordulhat-e hogy nem lesz nevezve januárig a Bajnokok Ligája keretébe? Nem tudom, ez leginkább a fizikai állapotán fog múlni. A klub döntése a játékos fizikai állapotán fog múlni, de ebből a szempontból nem sok problémát látok jelenleg. Amennyiben olyan állapotban lesz, hogy képes segítségére lenni a csapatnak, akkor ott lesz a nevezettek közt. Ha nem így alakulna, akkor sem lenne semmi baj, hisz azt jelenti, hogy még nincs olyan fizikai állapotban, amivel segíteni tudná a társakat.”

 

www.football-italia.net

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet