Nedved: A szurkolóinkkal a hátunk mögött igazán otthon érezhettük magunkat

írta: Del Tomino
0 komment 32 👁

A Juventus alelnöke a Bajnokok Ligája sorsolását követően osztotta meg gondolatait.


“Nem vagyok sem elégedett, sem elégedetlen a sorsolás miatt, azt hiszem, két nagyszerű mérkőzést láthatunk majd. Az Ajax jelentős erőről tett tanúbizonyságot azzal, hogy kiejtette a Real Madridot. Nagyon észnél kell lennünk majd. A srácok kiérdemelték ezeket a meccseket, ugyanúgy, ahogy a szurkolók is. Nagy lelkesedéssel kell nekimennünk az előttünk álló feladatnak.

Nem tartok attól, hogy Ronaldót eltiltják majd. A gesztus a pályán maradt, és ilyen érzelemdús mérkőzéseket követően előfordul ilyesmi. Kieresztette a gőzt, mivel az Atletico szurkolói Madridban és Torinóban is inzultálták. Nem hinném, hogy lesznek szankciók.

Szurkolóinkkal a hátunk mögött igazán otthon érezhettük magunkat. Ti is láthattátok ezt a szenvedélyt! Hihetetlen érzés volt győzni egy ilyen ünnepi estén.

Az Atletico Madrid elleni két meccsből rengeteget tanultunk. Az elsőn rosszul teljesítettünk, de tudtuk, hogy otthon mégis sikerülhet, mivel mi vagyunk a Juve. A srácok eltökéltek és koncentráltak voltak, a meccs előtt éreztem, hogy valami különleges dolog történhet.

Allegri kapcsán megtettük a lépéseket, ahogy minden évben. Júniusban találkoznak majd az elnökkel, és beszélnek a jövőről. Egészen kivételes, amit Allegri idén véghezvisz. 18 pontos előnyünk sosem volt még a szezon ezen szakaszában, nem is kérhetünk ennél többet.” – zárta az interjút Nedved.

Tóth Levente fordítása
juvenews.eu

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet