Nedved: Az Atléticónál erősebb ellenfelet nem is kaphattunk!

írta: k_reim
0 komment 6 👁

Hétfőn délben megtartották a Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőjének a sorsolását, de a Juventus nem igazán örülhetett a húzásnak, hiszen az Európa Liga-címvédővel, az Atlético Madriddal kell majd szembenéznie a legjobb tizenhat között Massimiliano Allegri együttesének.

A sorsoláson jelenlévő Pavel Nedved, aki a klub alelnöke, szintén nem volt túl boldog, de úgy vélte: ha a végső győzelem a cél, az Atlético sem lehet akadály.

A csoportmásodikak közül nem is kaphattunk volna nehezebb ellenfelet. Sokan már a döntőről beszélnek velünk kapcsolatban, de erre még kár is gondolni. A szerencse-faktor is számít, de tudjuk, hogy nagyon erős csapatunk van, bárkit képesek vagyunk legyőzni. A mi csapatunkban játszik a Bajnokok Ligája történetének legkiemelkedőbb labdarúgója, Cristiano Ronaldo is, aki különbséget jelenthet. Az Atlético azonban pokolian kemény ellenfél lesz. A védekezésük rettentően stabil. Kevés gólra számítok, Griezmannra pedig nagyon oda kell majd figyelnünk – értékelte a jövendőbeli ellenfelet a Juventus alelnöke.

Az odavágót február 20-án rendezik Madridban, míg a visszavágóra március 12-én kerül majd sor Torinóban.

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet