Nedved kemény meccsre számít

írta: kampat
0 komment 5 👁

A mai sorsolást követően kiderült, hogy a Bianconeri az angol csapatot fogadja majd Torinóban február 13.-án, a visszavágóra pedig március 7.-én kerül sor a londoni Wembleyben.

„Ez egy átlagos sorsolás” –nyilatkozta Nedved, miután megtudta ki lesz a zebrák ellenfele a Bajnokok Ligája következő mérkőzésén.

„Sosem léptünk pályára a Tottenham ellen Európában, de a nyári felkészülés során barátságos mérkőzést játszottunk velük, ahol veszítettünk. A tétmérkőzés két hónap múlva lesz, majd meglátjuk, hogy alakul.”

„ A Tottenham egy magabiztos csapat, egy remek edzővel (Mauricio Ponchettino), aki teljes mértékben kihasználja a csapat támadó potenciálját.”

„A csapatban ott van az a Fernando Llorente is, aki jól ismeri a Juvét, emellett remélem nem tör borsot az orrunk alá, mint ahogy tette legutóbb a Sevilla játékosaként. A felkészülés során nem voltunk jó formában, most viszont hinnünk kell önmagunkban és a legjobb formánkat kell hozni, ha nyerni szeretnénk.”

A Juventus két BL döntőt vesztett el az elmúlt három évben. Vajon most jobb lenne előbb búcsúzni vagy újra átélni a szívszorító pillanatot?

„Kiegyeznék avval, hogy minden évben ott legyünk a döntőben és majd meglátjuk, hogy alakul. Mindig nagyon nehéz odáig eljutni, de a Juvénak kétszer is sikerült az elmúlt három évben, ilyen óriási lehetőség nem mindenki számára adatik meg.”

„ A legjobb 16 összecsapásai mindig trükkösek és nehéz a továbbjutás. Természetesnek tűnik, de a Juventus sosem találgat az eredményt illetően sem az olasz bajnokságban, sem a Bajnokok Ligájában. Mindig meccsről meccsre koncentrálunk, a Spurssel majd meglátjuk, hogy alakul.”

A cseh alelnököt Paulo Dybaláról is kérdezték az Inter elleni derbit követően.

„24 éves, ezáltal érthető, hogy vannak jobb és rosszabb periódusai. Tudja, hogy a klub mindig mögötte áll, számíthat ránk és mindenben támogatjuk.”

„Rengeteg áldozatot kell hoznia a magánéletében és a pályán is, hogy elérje a saját maximális teljesítő képességét. Max Allegri mindenkivel egyformán viselkedik, ha Gonzalo Higuain vagy Mario Mandzukic nincs formában, ők is ugyanúgy a padra kényszerülnek.”

„ Akik jó formában vannak, játszanak, és jelen pillanatban ez a legfontosabb.”

H4jni írása

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet