Nedved: Túl korai még az ítélkezés

írta: tjromaan
0 komment 0 👁

Pavel Nedved a Juventus cseh aranylabdás labdarúgüja rövid interjút adott a ceskatelevize.cz-nek, melyben megvédi szeretett csapatát, illetve a nyár egyik, s másik legnagyobb port kavaró transzferéről adott pár információt.

“Úgy gondolom, hogy korai még megítélni az átigazolási időszakot, de a célunk mindenképp az volt, hogy megfiatalítsuk a csapatot.”

“A tavalyi nagyon sikeres szezon után tudtuk, hogy nagyon nehéz feladatunk lesz mindezt megismételni. Jelenleg még mindig abban a fázisban vagyunk, hogy megtaláljuk a megfelelő balanszt a támadásban és védekezésben egyaránt.”

“Igaz megnyertük a szezon első három mérkőzését, de még mindig sok dolog lép fel, amiből tanulnunk kell.”

“Bonucci csapatunk egyik alapköve volt, s akinek elképesztő szezonjai voltak a Juventus mezében. Az ő kívánsága volt, hogy távozni szeretne, s te pedig nem kényszerítheted arra ilyenkor a játékost, hogy maradjon. Ezért nagyon hamar egyezségre kellett jutnunk. Tudtuk, hogy hatalmas érvágás lesz a védelem számára, de ilyen a futball, mi pedig megpróbáljuk ismét összekapni a gárdát.”

Nedved pár szóban elmondta mi is történt Patrick Schick ügyében, aki ugyan sokáig a Juventus játékosának volt tekinthető, de végül az AS Roma csapatához szerződött.

“Remek lehetőség előtt állt Patrick előtt azzal, hogy csatlakozzon közénk, de a játékos és az ügynök akarata eltért egymástól, így ez lett a végső döntés, ami nagyon sajnálatos. Ugyanakkor a legjobbakat kívánom neki. Az ára tényleg nagyon magas volt, amit mi nem voltunk hajlandóak kifizetni.”   

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet