Nincs több kérdés Sturaro körül

írta: Pite
0 komment 9 👁

Egy nappal ezelőtt még az angol Watford tűnt a legesélyesebbnek az olasz középpályás leigazolását illetően, az angol piac azonban tegnap bezárt, így nem jött létre az üzlet. A játékos ügynöke azonban elárulta, ügyfele hol tölti majd a következő szezont.

Gyorsan zajlanak az események Sturaro körül, a befuccsolt watfordi üzlet után egy nappal a játékos ügynöke elárulta, hogy Sturaro a következő szezont a Sporting Lisszabonnál tölti.

„Stefano ma délelőtt megy Lisszabonba. Kölcsönszerződés lesz.” – árulta el az ügynöke.

„Igaz, hogy tárgyaltunk a Watforddal, ahogy más angol és olasz klubokkal is, akik szívesen leigazolták volna őt. Jó volt látni, hogy ilyen nagyra becsülik őt.”

„Majdnem négy évet töltött a Juventusnál és szüksége van a váltásra, hogy játékosként tovább tudjon fejlődni. A játéklehetőség mindennél többet számít egy olyan játékosnak, mint ő.”

„A pályán mutatott magabiztosság segít az ilyen döntések meghozatalában. Az ő döntése volt, hogy külföldre akar menni, ez is az érettségét bizonyítja.”

„A külföld lehetett volna Anglia, Spanyolország vagy Portugália, ő választotta a Sportingot. Döntőek voltak Ronaldo szavai a Sportingról és a portugál futballról.”

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet