Olasz címlapok – augusztus 19.

írta: kampat
0 komment 0 👁

Tuttosport

JUVE, EGY ÚJABB TÖRTÉNET!
Startol a szezon. A hetedik egymást követő Scudetto üldözése a Cagliari ellen kezdetét veszi. Meg kell szüntetni a barátságos mérkőzések és Szuperkupa által generált kételyeket. Higuain gólra éhes: Toni szerint 40 találatot jegyez az előttünk álló szezonban. Matuidi érkezése hivatalos, azonnal be is került a csapatba.

La Gazzetta dello Sport

Üdv újrA! Mindenki egy kanyarban. A 20 csapat szurkolóinak várakozása véget ért: a Serie A kezdetét veszi. Juve-Cagliari, Allegri: „Elég az arroganciából.” Andrea Agnelli a Milanhoz és az Interhez látogat. Lotito: „Nemet mondtam Keita zsarolására.” Interjú a Lazio elnökével: „Ő a Juvét akarja, de ez zsarolás, a Napoli és a Milan dupla annyit ajánlottak érte.”

Corriere dello Sport

MEGDÖBENTŐ! A Juventus bajnokaival, és az álmodozó nápolyiakkal kezdetét veszi a Bajnokság. Allegri a Cagliari ellen alázatot kért csapatától, és a Dybala-Higuain duóra esküszik. Matuidi 2022-ig a csapaté. Donnarumma: „Vigyázzatok ezzel a Milannal, fel tudjuk venni a harcot mindenkivel, határok nélkül. A Bianconeri a favorit, de nincs garancia a végső sikerre. Buffon a példaképem. Sokat feladtam, hogy itt maradhassak.”

[td_smart_list_end]

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet