Olasz címlapok – augusztus 20.

írta: kampat
0 komment 0 👁

Tuttosport

JUVE, A FANTASZTIKUS NÉGYES!
Az első akadály sikerrel véve, kiütötték a Cagliarit. Mandzukic, Dybala és Higuain betalált, Buffon büntetőt védett 1-0-nál. És a Mercatón…

La Gazzetta dello Sport

MÁR HARCBAN A JUVE ÉS A NAPOLI!
Az Öreg Hölgy kihívása: 3-0 a Cagliari ellen. A válasz: 3-1 a Veronának. Allegri hármasa, Sarri futballja: micsoda kezdet! A bajnokság elszabadul: Mandzukic, Dybala és Higuain is betalált. Átigazolások: Spinazzola bekerült az Atalanta keretébe, de talán nem lép pályára, a Juve Renato Sanchest is akarja. A futball gyönyörű a VAR-ral. Új korszak a labdarúgásban. A videóbíró sikerrel debütált: a Cagliari büntetőt kapott a Juve ellen. A játékvezető nem látta az esetet. 37 másodperc várakozás, majd meghozták az ítéletet. Ellenvetés? Nincs.

Corriere dello Sport

A JUVE A VAR-RAL IS SZÁRNYAL.
A Bianconeri hármat rúgott, és megkapta az első büntetőt az új technológiával: de Buffon hárított. Történelmi pillanat a Serie A-ban: Maresca bíró a visszajátszásra támaszkodott, és büntetőt adott a Cagliarinak. Allegri: „Szerencsére itt van Gigi”. Szuper Dybala: „A 10-es meznek súlya van.” Mandzukic és Higuain is betalált.

[td_smart_list_end]

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet