Olasz címlapok – november 14.

írta: kampat
0 komment 40 👁

Tuttosport

MINDENKI HAZA! Olaszország VB nélkül: 60 évvel ezelőtt fordult elő ilyen. Nem sikerült gólt szereznie Svévország ellen, amelynek elég volt egy öngól is a tovább jutáshoz az odavágón. A szégyen nem csak Venturát érinti, aki nem lesz többé szövetségi kapitány, hanem az egész olasz futballtársadalmat. Buffon könnyek közepette vett búcsút a válogatottól.
Megérdemeljük. Juve: „A Bajnokok Ligája? Egy rögeszme. Can-Goretzka: igen! Ha nem szerezzük meg a 7. Scudettót, az egy vereséggel ér fel.”

La Gazzetta dello Sport

VÉGE! Csak 0-0 Svédország ellen. Ventura lemond? „Beszélnem kell Tavecchióval.” Buffon kapitány könnyek közt búcsúzik: „Rossz konklúzió.”
BL megszállottság, a Juve győzne. Marotta: „Az elveszett döntők után itt az ideje nyerni egyet. Scudetto nélkül? Vereséggel érne fel.”

Corriere dello Sport

MINDENKI TAKARODJON! 60 év után Olaszország nem jutott ki a Világbajnokságra. Az Azzurri könnyekben, Buffon: „Bocsátsatok meg nekünk.” Ventura távozik, de nem szabad csak nála megállni. Emre Can és Goretzka: Marotta játékosokat nevezett meg. A Juventus igazgatója nyílt lapokkal játszik: „Érdekelnek minket.”

[td_smart_list_end]

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet