Pár hét kihagyás vár Höwedesre.

írta: tjromaan
0 komment 3 👁

Alig kezdett el a többiekkel dolgozni máris megsérült a rutinos német hátvéd. A hivatalos Instagram oldalán osztott meg egy rövid megfogalmazást melyben a szurkolók türelmét kéri, és megígérte azt, hogy mindent meg fog tenni azért, hogy meg legyenek vele elégedve a Juventus szimpatizánsai.

“Már három hete Torinóban vagyok és természetesen más kezdésre számítottam.” – kezdte Höwedes a beszámolóját a közösségi médián keresztül.

“A combsérülésből épp, hogy felépültem és elkezdtem az edzéseket, és nagy reményeket tápláltam az iránt, hogy a derbin már a csapat rendelkezésére fogok állni.”

“Sajnos a dolgok másként alakultak. A csütörtöki edzésen fájdalmat éreztem a korábban elszakadt combizmomnál, így pár hét pihenő vár rám.”

„Nagyon csalódott vagyok, azonban mindent tőlem telhetőt meg fogok tenni, hogy megköszönjem a bizalmat, amelyet a klub vetett belém.”

“Mindenki nagyon kedvesen fogadott. Még ha nem is értek mindent a nyelvi korlátok miatt, nagyon hálás vagyok, hogy egy ilyen ambiciózus keret tagja lehetek.”

“Szeretnék ahhoz hozzájárulni, hogy a Juventus mind a három fronton sikeres legyen.”

 

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet