Paratici: Allegri és Dybala marad

írta: Pite
0 komment 0 👁

Fabio Paratici elmondta, Massimiliano Allegri és Paulo Dybala sem hagyja el a Juventust a nyáron, valamint sok más játékos mellett Matthijs de Ligtről, Paul Pogbáról és Szoboszlai Dominikról is beszélt.

A Juventus sportigazgatója a La Gazzetta dello Sportnak adott hosszabb interjút, amiben sok játékost érintett.

„Az internetet bejárt papír, amit széttéptem, csak egy volt a sok száz közül” – mesélte Paratici. „ A Genoával volt tárgyalásunk és leírtam pár nevet, akikről beszéltünk.”

„Tavaly elveszítettük Buffont és Higuaint is. Mondtam Agnelli elnök úrnak, hogy csak két módja van annak, hogy motiválni tudjuk a csapatot: vagy Cristiano Ronaldot, vagy Icardit kellett megvennünk.”

„Ronaldo megvétele óriási üzlet volt és nem csak a csapatot illetően: már gazdaságilag is kitermelte az árát.”

„Marotta sosem volt a leigazolása ellen. Sajnálom, hogy 15 év után szétváltak az útjaink.”

Allegri a világ 5 legjobb edzője között van. Nagyon intelligens ember, természetes, hogy maradni fog.”

„Szinten nem fog távozni Dybala sem. Csak azok hagyják el a Juventust, akik menni akarnak. Hogy ki tudna minket jobbá tenni? Nehéz megmondani, talán Messi. Még Neymarral kapcsolatban is vannak kétségeim.”

James Rodriguez? Kiváló játékos, de mint mondtam, nehéz jobbá tenni ezt a csapatot.”

Kean kiváló csatár, nem érdemtelenül játszik a Juventusban: ő egyszer a BL-ben is be fog találni és még sok európai meccsen látjuk majd még sok éven át.”

Pogba visszatérése? Nem hiszem, hogy megvalósulna, és bár a futballban sosem lehet tudni, de nagyon nehéz ügy ez. Nyártól Ramsey erősíti majd a középpályánkat és majd még egy védőt is igazolni fogunk.”

„Jó úton haladnak a Romeroval kapcsolatos tárgyalások. De Ligt is a legjobb fiatal játékosok közé tartozik, kiemelt figyelemmel követjük őt.”

„Az olasz játékosok? Zaniolo, Chiesa, Barella és Tonali játéka is tetszik. Tonali kiváló játékos, őszíntén és igazi egyéniségként játszik, de senki sem hasonlítható Pirlohoz.”

„Talán az ajaxos De Jong, de ő nyártól már a Barcelonát erősíti. Szoboszlai Dominik egy nagyon jó fiatal játékos, akiben nagy potenciál van, de neki olyan csapatra van szüksége, ahol folyamatos játéklehetőséget kap.”

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet