Paratici: Azt hittem, Ronaldo csak viccel

írta: Pite
0 komment 2 👁

Fabio Paratici elmondása szerint először nem vette komolyan, amikor Jorge Mendes azt mondta neki, Ronaldo a Juventusba akar igazolni.

A portugál szupersztár a nyáron tette át székhelyét Torinóba 112 millió euróért és bár a nyilvánosság számára úgy tűnhetett, hogy ez egy egyik napról a másikra végbement üzlet volt, Paratici elmondása alapján azért ennél jóval korábban megkezdődtek a tárgyalások.

„Ronaldo az Ronaldo, nem kell ennél többet mondani” – mondta Paratici egy nemzetközi konferencián Dubajban.

„Nagyon boldogok vagyunk, hogy csatlakozott hozzánk és nem csak technikai oldalról. Példát állít mindenkinek a mindennapos munkájával. Ha a világ egyik legjobbját látja az ember ilyen keményen dolgozni, mindenki kötelességének érzi, hogy ugyanilyen keményen dolgozzon.”

„Nagyon gyorsan történt minden. Történelmi átigazolás volt ez és köszönettel tartozunk az elnökünknek és a Real Madridnak is, hiszen nem egyszerű egy ilyen játékost eladni.”

„A legelső kapcsolatfelvétel a BL-negyeddöntő idején volt, Jorge Mendes akkor közölte velem, hogy Ronaldo a Juventusba akar igazolni.”

„Először azt hittem, csak viccel. Ezt követően Cancelo miatt ültünk le tárgyalni és újra előhozta Ronaldo ügyét. Akkor tudatosult bennem, hogy valóban meg lehetne próbálni és el is mentem beszélni Agnellivel.”

„Nem volt egyszerű a dolog, de ő az első pillanattól pozitívan állt az ügyhöz technikai oldalról, örült a játékos motivációjának és annak, hogy mit is hozhatna ő a mi márkánkhoz. Pár órával később felhívott és mondta, hogy próbáljuk meg.”

„Allegri nagyon boldog volt, amikor közöltem vele a hírt, szerencsés edző. Ő is egyeztetett a kereskedelmi igazgatókkal, értékeltük a számokat és úgy döntöttünk, hogy előnyös lenne folytatni.”

 

www.football-italia.net

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet