Pénzt és játékost adna a Juve Icardiért

írta: pami666
0 komment 55 👁

Olasz médiaértesülések szerint a következő átigazolási időszak során egyre inkább körvonalazódni látszik egy játékoscsere az olasz bajnokság (Serie A) két élcsapata, a Juventus és az Inter között…

Mint ismert a Juventus már régóta szeretné le igazolni az Inter támadóját Mauro Icardit. Tavaly nyáron igen közel kerültek egymáshoz a felek de végül az argentín támadó a PSG csapatához került kölcsönbe. Viszont most idén nyáron szeretne vissza térni Olaszországba és ezt a lehetőséget próbálná meg kihasználni a Juventus vezetősége.

Maga a játékos sem zárkózna el egy Torinóba való költözéstől. Körülbelül 100 millió euróba kerülne a játékos de ez az ár most csökkenhet mivel az Inter is kinézett magának egy játékost a Juventusnál. A kolumbiai Juan Cuadrado akit Antoni Conte szeretné ha szóba kerülne az üzlet során. Cuadrado jelenlegi piaci értéke 20 millió euró.

Maga a játékosnak sem lenne ismeretlen Conte személye mivel már dolgoztak korábban együtt a Juventusnál ahol több trófeát is nyertek együtt. Kérdés ez az opció mennyire felelne meg az Inter vezetőségének.

www.football-italia.net

 

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet