A barátaid se maradjanak le róla

A kapus ma már Torinóban van, és holnap átesik a szokásos orvosi vizsgálatokon – az információkat a legendás Gianluca Di Marzio képpel is megerősítette.

A transzfer kapcsán megszólalt a genovaiak sportigazgatója, Giorgio Perinetti is, aki az RMC Spornak nyilatkozott: „Gyakran megkérdezzük magunkat, hogy miért adunk el olyan játékosokat, akiket imádnak a szurkolók. A mai labdarúgásban sajnos ez másodlagos tényező, normálisnak érezzük, ha egy játékos érettnek érzi magát a Bajnokok Ligája küzdelmeire, így el kell engednünk őt.”

„A Napoli? Volt tárgyalás velük, ahogy más klubokkal is, de Perin egyértelműen leszögezte, hogy a Juventust részesíti előnyben.”

Perinetti szerint nem Perin lesz az utolsó igazolás Olaszországból, és a Juventus hamarosan lépéseket fog tenni a Fiorentina szélsőjének, Federico Chiesának megszerzése érdekében: „Azt hiszem, a Juventus mindent el fog követni egészen addig, amíg ténylegesen meg nem szerzi Federicót. Ő tanúbizonyságot tett a kvalitásairól, és a Bianconeri nagyra értékeli az olasz tehetségeket. Ami Sergej Milinkovic-Savicot illeti, nagyon magas az ára, nehéz lenne leigazolni.”