Perin már a spájzban: „A győzelem a levegőben van a Juvénál!”

írta: kampat
0 komment 5 👁

Eredményt hozott a maratoni, három és fél órás tárgyalás Milánóban a Juventus igazgatója, Fabio Paratici és a kapus ügynöke között. A két klub szintén az utolsó simításokat végzi az átigazolás lezárását illetően, a Sky Sport Italia szerint 14 millió euró lehet a vételára, 1 millió eurós bónusszal karöltve.

A transzfert várhatóan a jövő héten jelenthetik be, mivel Perin hétfőn még az olasz válogatottal léphet pályára Hollandia ellen – pont az Allianz Stadiumban.

Érdekesség, hogy Olaszország legjobbjai a Bianconeri edzőközpontjában, Vinovóban készültek fel a mérkőzésre, természetesen az újságírók Mattia Perint is faggatták: „Csak a válogatottra gondolok, az ügynököm dolga a többi, most próbálom függetleníteni magam a Mercato eseményeiről. Azt mondtam, hogy jó eséllyel távozom Genovából, készen állok a következő lépésre a karrieremben. Örülök, hogy Vinóvóban edzhettünk, itt magunkba szippanthatjuk a győzelem levegőjét.”

Nem úgy tűnik, hogy Perin megelégedne a másodhegedűs szereppel Wojciech Szczesny mögött.

„Az összes klubomnál meg kellett harcolnom a helyemért, és nem aggódok egy komoly rivális miatt. Az elmúlt két évben megváltoztam, azt hiszem pozitív irányba, és kiegyensúlyozottabbnak érzem magam. Szükségem volt bátorságra, mert magam mögött kellett hagyni két súlyos térdsérülést.”

Gianluigi Donnarumma védett Szaúd-Arábia, Salvatore Sirigu pedig Franciaország ellen – Perin egy újabb jelölt, aki helyettesítheti Gigi Buffont.

„Gigi mindannyiunk számára példakép, sok kapus törekszik arra, hogy Olaszország 1-es dresszét magára öltse. Ő a világ egyik legjobbja, mindig kritikusan értékelte a pályán mutatott teljesítményét. Nagyon tisztelem Buffont, és rendkívüli a kapcsolatunk. A pályán és azon kívül is rengeteget lehet tanulni tőle. Mindenesetre, ha vissza akar térni, még mindig ő a Numero Uno.”

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet