Pirlo: CR mellé Mandzukic kell!

írta: k_reim
0 komment 0 👁

A nyári átigazolási szezon legnagyobb bombáját robbantotta a Juventus azzal, hogy 110 millió euró fejében megszerezte a portugál világsztárt, Cristiano Ronaldót a Real Madridtól. Noha a klasszis az eddig lejátszott 3 bajnoki mérkőzésen még nem talált be, a zebrák korábbi középpályása, Andrea Pirlo szerint nincs miért aggódni, a lényeg, hogy megtalálják a helyét a csapatban.

– Nem tudom, hogy Cristiano Ronaldo szeret-e egyedüli ékként elől játszani. Meglátásom szerint jobban kedveli, ha a bal oldalról indulhat, de ehhez szüksége van valakire, akivel kiválóan megérti magát. Mandzukic szerintem remek játékos erre a szerepkörre – vélekedik Pirlo, aki Dybala csalódást keltő szezonkezdetéről is szót ejtett.

– Dybala számára biztosan nem egyszerű elfogadni azt, hogy az első néhány fordulóban kevés lehetőséget kapott. Biztos vagyok azonban abban, hogy mindent megtesz majd, hogy több játéklehetőséget kapjon. Fontos, hogy találjon magában még valamilyen pluszt, amely a legjobbak közé emeli. Ha olyan elhivatottsággal edzene, mint Ronaldo, akkor lehetetlen lenne kihagyni a kezdőből – utalt sejtelmesen Pirlo a Tuttosportnak adott interjújában.

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet