Pirlo: Ronaldo elsőként érkezik edzésre, és utolsóként távozik

írta: kampat
0 komment 23 👁

A portugál sztárnak nem kellett sok, hogy hihetetlen munkamoráljával új edzőjét is lenyűgözze.

Andrea Pirlo elismeréssel méltatta Ronaldo szezon eleji teljesítményét, és reméli, hogy a támadó jó formája még sokáig kitart.

CR az eddigi két Serie A-s mérkőzésen három gólt szerzett, és egy gólpasszt osztott ki, amivel négy pont megszerzéséhez segítette a Juventust.

A vasárnap estére ütemezett Napoli elleni mérkőzés előtt Pirlo kiemelte a portugál ászt, akitől még több gólt remél.

„Ronaldo nagyon keményen dolgozik, elsőként érkezik edzésre, és utolsóként távozik onnan.” – mondta a szakember a sajtótájékoztatón.

„Nagyon lelkes, ami a pályán is észrevehető. Remekül kezdte a szezont, és remélem az idény végéig ki fog tartani a jó formája.”

„Azt szeretném, ha minden mérkőzésen tudna egy vagy két gólt lőni. Nagyon fontos tagja a csapatnak. Rómában emberhátrányban voltunk, és a mérkőzés végéig rengeteget segített a csapatnak. Ő mindenki számára egy követendő példa.”

A Juventus egyébként a Bajnokok Ligája G jelű csoportjába került, ahol a Lionel Messi fémjelezte Barcelonával, valamint a Dinamo Kijevvel és a Ferencvárossal nézhet szembe.

Pirlo készen áll a kihívásra, de első körben az október 20-i kijevi mérkőzést emelte ki, ahol a Juventus elindulhat az 1996 óta áhított újabb Bajnokok Ligája győzelemhez vezető úton.

„Nagyon jó csoportba kerültünk. A Barcelonával mindig jó megmérkőzni, mert ezek a meccsek extra felelősséget és figyelmet követelnek meg a játékosoktól.”

„Tudom, hogy sok mérkőzés vár ránk, de azt gondolom, jó, hogy Ukrajnában kezdünk. Októberben kevésbé van hideg, mint decemberben, talán így nem kell majd hóban játszanunk.”

Annak ellenére, hogy a Juvénál és a Napolinál is voltak pozitív koronavírus-tesztek, mégis úgy néz ki, hogy a mérkőzésüket meg lehet tartani, a torinóiak pedig közleményt is adtak ki, melyben jelezték a szándékukat, hogy le szeretnék játszani a találkozót.

„A Juventus bejelenti, hogy az első csapat holnap 20:45-kor pályára lép, hogy megmérkőzőn a Napolival, ahogy az a liga versenykiírásában is szerepel.”

A Napoli eddig mindkét bajnokiját megnyerte az új szezonban, míg a címvédő Bianconeri egy győzelem mellett egy döntetlent játszott.

goal.com

Németh Ádám írása

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet