Pjanic: Imádom a Juventust!

írta: Del Tomino
0 komment 16 👁

A kedd esti olasz-bosnyák EB selejtező kapcsán megszólalt a Bianconeri bosnyák középpályása, akit az utóbbi időben több ízben is a távozók között emlegettek. Miralem Pjanic a Tuttomercatoweb “hasábjain” igyekezett rendet tenni a sorok között.


“Teljesen nyugodt vagyok. Még mindig hátravan 4 év a szerződésemből. Imádom a Juvét, ők pedig imádnak engem. Boldog vagyok ennél a klubnál, nagyon komolyak a szándékaik, én pedig még nagyon sokat adhatok nekik. Élő szerződésem van, és szeretek itt lenni. Nagyon jó a kapcsolatom a rajongókkal és a klubbal is, egyszerűen nagyszerűek!”

A középpályás ezután szót ejtett a kedd esti – olaszok ellen elvesztett – EB selejtező párharcról is.

“Büszke vagyok a szurkolóinkra és a teljesítményünkre is. Jó meccsünk volt, de egy csodálatos olasz csapattal találtuk szemben magunkat. Sosem könnyű ellenük, de ezúttal megérdemeltünk volna legalább egy pontot. A második félidő elején bekapott gól nagyon rosszkor jött. Az olaszok igazán jól bánnak a labdával, mi pedig túl sok labdát veszítettünk. Szégyenkezünk emiatt, hiszen ennél többre vagyunk képesek.

A bal szélük Insignével, Verrattival és Emersonnal (Palmieri, a szerk.) remekül mozgott a sorok között. Egy jól szervezett csapat, a védelmük pedig összeszokott az évek során. Nagyszerű jövő áll az olasz válogatott előtt, minőségi játékosaik vannak.” – zárta gondolatait a Zebrák karmestere.

 

football-italia.net

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet