Pjanic: Még nem vagyunk a legjobb formában!

írta: kampat
0 komment 1 👁

Pjanic varázslatos gólpasszát követően Paulo Dybala megszerezte a csapat második gólját a Cagliari ellen, megfosztva ezzel az ellenfélt a győzelmi reményekről. „Reméltem, hogy Juan nekem passzolja a labdát, mert már előtte láttam Dybalat és az üres területet. A fejemben már összeállt, mit is szeretnék csinálni.”

Ám a bosnyák játékos nem csak a passzmester szerepét vállalta magára tegnap este, hanem magabiztosan védekezett a középpályán, labdát szerzett és okosan megjátszotta őket. A játékot követően, elégedett volt a csapat teljesítményével, de elismerte: még van hova fejlődni.

„Még nem vagyunk a legjobb formában, de ez normális ilyenkor, lépésről lépésre haladunk, hogy a legjobbak lehessünk.”- mondta a 27 éves játékos. „Kiváló meccset játszottunk, jól védekeztünk, és több gólt is szerezhettünk volna, ha jobban koncentrálunk a befejezésre.”

„Fontos volt számunkra, hogy kapott gól nélkül zárjuk a találkozót, mert a felkészülés során többen is betaláltak a zebrák hálójába. Tegnap jól védekeztünk és persze rengeteget köszönhetünk Giginek is, hogy hárította a büntetőt.”

H4jni írása

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet