Pjanic: Meg szeretnénk előzni a Napolit

írta: tjromaan
0 komment 18 👁

A Juventus továbbra is a második helyen áll a Serie A idei kiírásában, hisz a Napoli egy ponttal többet szerzett az eddigi 20 mérkőzésen, mint a zebramezes alakulat.

Tegnap este nehezen, de sikerült bezsebelni a 3 pontot a Cagliari ellen. Miralem Pjanic a mérkőzést követően értékelte a pályán látottakat, s azt is elárulta, hogy mi a csapat célja a bajnokságot illetően.

“Sikerült három fontos pontot szereznünk egy győzelemmel, egy igazán nehéz ellenfél ellen.” – kezdte nyilatkozatát Pjanic a JTV-nek.

“Hosszú a szezon így előfordulnak nehéz pillanatok. A Cagliari egy nagyon nehéz ellenfél volt, egy olyan pályán, amelyik keményebb, mint a többi.”

“Korábban is szerezhettünk volna már gólt, hogy könnyebbé tegyük a helyzetünket. Nagyon kemény mérkőzés volt, melynek végén sikerült begyűjtenünk a három pontot, ezzel pedig tartjuk a lépést a Napoli csapatával.”

“Az utóbbi időben nagyszerű teljesítményt produkálunk, s megtaláltuk azt az egységességet, amelyet az edzőnk, Allegri kér tőlünk.”

“A csapat nagyon jó, de tovább kell javulnunk, főleg a támadásoknál, hogy minél kevesebb hibát kövessünk el az ellenfél kapuja előtt.”

“Be akarjuk fogni és meg is szeretnénk előzni a Napolit.”

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet