Pjanic: Meg tudjuk verni a Barcelonát!

írta: kampat
0 komment 4 👁

Zötyögősen halad az Öreg Hölgy szekere a Bajnokok Ligájában, az első meccsen a Barcelona 3-0-ra győzte le a Bianconerit, majd a legutóbbi találkozón a Sporting is otthon tudott tartani egy pontot.

A Sporting és az Olympiakos elleni hazai győzelem után, Pjanic úgy véli, a Barcelonát is le tudják győzni – megismételve ezzel a tavalyi remek eredményt.

A bosnyák középpályás a Gazzettanak nyilatkozott: „Már egyszer legyőztük otthon a Barcát, újra képesek lehetünk a győzelemre. Mikor eljön az idő, mindent beleadunk majd, hat pontot akarunk szerezni az utolsó két meccsen.”

Az egykori romanista ezt követően a lisszaboni mérkőzésről beszélt: „Biztosíthatom Önöket, hogy nehéz Portugáliában 3 vagy 4 góllal nyerni, lehet, hogy alábecsülik az ellenfeleinket, de az Olympiakos és a Sporting is egyaránt remek csapat, stabil védekezéssel.”

„Jól zárnak össze hátul, és a gyors kontrákra építenek, ha nem tökéletes futsz neki a mérkőzésnek, könnyen bajba kerülhetsz. Ez történt velünk az első félidőben, de a másodikban sikerült egy nagyon fontos gólt szereznünk.”

A Juve jelenleg a második helyen áll a csoportban hét ponttal – hárommal lemaradva a Barca mögött.

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet