A barátaid se maradjanak le róla

Újabb szál Maurizio Sarri Torinóba igazolása kapcsán, akit jelenleg mindenki utál.


A Milan kapusa, Pepe Reina számára nem jelentene gondot magára ölteni a Juventus mezét – erősítette meg a futballista édesapja.

Reina három szezont húzott le Sarri kezei alatt a Napolinál, mielőtt előző nyáron a Milanhoz igazolt volna, most pedig a Juvéval hozták kapcsolatba, akiknél valószínűleg a távozófélben lévő Mattia Perin helyét foglalhatná el a csapat kispadján.

A spanyol portás édesapja a Radio Kiss Kissnek nyilatkozott: „Nem tudom, hogy Sarri Torinóba szerződik-e, de Nápolyban bebizonyította, hogy a világ egyik legjobb edzője, a Chelseanél pedig megnyerte az Európa Ligát. A fiam a Juvénál? Olaszország legeredményesebb klubjáról beszélünk, ő egy profi, nem lenne probléma a számára.”

Maurizio Sarri mindeközben össztűz alá került, jelenleg mindkét oldalról. Egykori klubjának, a Napolinak szurkolói ahogy Cavani ügyvédje, Gennaro Famiglietti elmondta, már árulónak tartják, aki hátbatámadta a délieket, a Bianconeri fanatikusai pedig a #SarriOut hashtaggel kezdtek el hangot adni a nemtetszésüknek, olyannyira, hogy ez a hatodik legnépszerűbb kifejezés lett tegnap este a Twitteren Olaszországban.

https://www.football-italia.net/, https://readchelsea.com/, https://www.football-italia.net