Ronaldo: 2018 volt a legjobb évem

írta: Pite
0 komment 7 👁

Cristiano Ronaldo szerint a 2018-as év volt karrierjének legjobb éve.

Ronaldo sorban a harmadik Bajnokok Ligája trófeáját nyerte meg májusban a Real Madriddal, mielőtt a 112 millió euró ellenében a Juventushoz igazolt. Ennek ellenére az Aranylabda szavazáson ezúttal nem ő diadalmaskodott.

“Nem azért dolgozom, hogy rekordokat döntsek, a klub sikerei a legfontosabbak” – mondta Ronaldo a portugál Recordnak adott interjújában azután, hogy hazájában a neve ismét bekerült “Az év portugál játékosa” díjra nevezettek közé.

“2018 volt karrierem legjobb éve. A Serie A-ban pont annyira fognak szorosan, mint Spanyolországban, de itt kevesebb terület van számomra, minden klubnak kiváló a védelme.”

“Egy álom válna valóra, ha megnyernénk a Bajnokok Ligáját, de nem szabad megszállottan üldözni. Számítanak a trófeák, természetesen azért dolgozom, hogy mindent megnyerjünk.”

“Torinóban mindenki csodálatosan fogadott engem és az egész csapat jól érzi magát. Nem tudom, mikor fejezem be a karrierem, de jelenleg jól vagyok és még sok évig akarom folytatni.”

“Hogy visszamegyek-e a Sportingba, mint Nani? A fociban soha sem lehet tudni… Helyes döntés volt átmenetileg lemondani a válogatottságot, de 2019-ben visszatérek.”

Az elmúlt hónapokban előkerült vád szerint Ronaldo 10 évvel ezelőtt erőszakoskodott egy nővel, az ügyben jelenleg is tart a nyomozás.

“Már az erőszak vádja is visszataszító, és ártalmas a családomnak is, de az én lelkiismeretem tiszta, nyugodtnak kell maradnom. Hamarosan fény derül az igazságra.”

www.football-italia.net

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet