Ronaldo: Nagyon boldog vagyok!

írta: Del Tomino
0 komment 4 👁

Cristiano Ronaldo nagyon boldognak vallja magát, hogy a Juventus családjánál ünnepelheti a 34. születésnapját. “Nagyszerű élmény részese vagyok!” – mondta a napokban a gólkirály-jelöltünk.

Mint ismeretes, Ronaldo tavaly nyáron viharos körülmények között távozott Madridból, és állítása szerint nem is részesülhetett volna nagyszerűbb fogadtatásban, mint ami a Juventusnál érte az érkezéskor.

“Nagyon boldog vagyok, hogy Torinóban ünnepelhetem a születésnapom, minden nagyszerű!” – kezdte nyilatkozatát Ronaldo a Juventus TV-nek.

“Szeretném megköszönni a rajongóknak a születésnapi köszöntéseket, és a felém áradó szeretetet.”

“Nagyon jól érzem magam a Juventusnál és szerencsésnek érzem magam, hogy a Serie A-ban játszhatok.” Nagyon jó fogadtatásban részesültem, különösen itt a Juvénál, nagyon tetszik Torinó, igazán gyönyörű és békés város.”

“Én és a családom is nagyon boldogok vagyunk. A csapat jó úton halad, rendben vagyunk, vezetjük a bajnokságot, megnyertük a BL csoportunkat, emellett pedig már nyertünk egy trófeát is. Készen állunk az előttünk álló meccsekre!”

A Tuttosport legújabb beszámolója szerint a Juventus szeretné meglepni Ronaldót 3 új igazolással.

A torinói pletykalap elsőként Iscót dobta fel, mint lehetséges érkezőt, aki a jelek szerint nem élvezi Santiago Solari bizalmát és ezért azt beszélik, hogy a spanyol a nyáron továbbál a madridi sztárcsapattól. A Juventus a Chelsea-vel, az Arsenallal és a Liverpoollal verseng a spanyol középpályás aláírásáért.

A második név a brazil Marcelóhoz kapcsolódik, a Real Madrid balhátvédje pedig nagyon szoros kapcsolatban állt Ronaldóval a madridi évek alatt. Marcelo érkezése esetén, Alex Sandro minden bizonnyal távozni fog, akinek az utóbbi időszak bizonytalanságai után korántsem biztos a helyzete.

Végül pedig itt van James Rodriguez, aki a két éves kölcsönszerződése végéhez közeledve úgy tűnik, nem a Bayern München kötelékében képzeli el a jövőjét, és egyre gyakrabban hozzák hírbe a Juventussal.

 

football-italia.net
calciomercato.com

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet