Rugani érinthetetlen

írta: kampat
0 komment 2 👁

A középhátvédet az egyik legígéretesebb védőként tartották számon Olaszországban, de nem sikerült stabilan bejátszania magát a Bianconeri kezdőcsapatába. Így nem meglepő, hogy ismét szárnyra kaptak a távozásáról szóló hírek – pláne úgy, hogy Mattia Caldara idén nyáron csatlakozik a Juventus keretéhez.

A futballistát képviselő Davide Torchia a TuttoJuvénak nyilatkozott: „Nagyon pozitív időszak van Daniele háta mögött. Több, mint 1000 percet játszott a bajnokságban, és 26 mérkőzésen lépett pályára [minden sorozatban], ebből 25-ször kezdőként. Ezt mindenképpen ki kell emelnem, mert nagyon sok a rotálás a Juvénál. Előrelépett az előző szezonhoz képest, de a következő évben jobban oda kell tennie magát.”

„A Bianconerinél nem elég az, hogy jó védő vagy, ennél több kell. A gyorsabb előre-játékon már dolgozik, ugyanakkor a stabilabb védekezésen is. Jó szinten futballozik, de még tovább kell fejlődnie. A Juventus mindig is érinthetetlennek tartotta, és sosem akarták eladni. A klub nagyon elégedett, és nagyon tisztelik őt, nem akarják megfosztani magukat a kvalitásaitól. A Lazio? Nem, sosem ajánlották fel senkinek. Ha el akarták volna adni, erre rengeteg lehetőségük lett volna az elmúlt három évben.”

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet