“Rugani marad a Juventusnál”

írta: Pite
0 komment 2 👁

Daniele Rugani ügynökének állítása szerint a védőt a Juventus soha nem akarta értékesíteni és egészen biztos, hogy januárban is Torinóban marad.

Korábbi lapértesülések szerint a Chelsea szívesen leigazolná a Juventusnál többnyire mellőzött Daniele Ruganit, ahol újra együtt dolgozhatna Maurizio Sarrival, aki már az Empolinál is edzette őt. A hírek szerint a londoni „Kékek” akár 50 millió eurót sem sajnálnának a védőért.

„Ruganit a Juventus sosem rakta átadólistára, ez pedig azt jelenti, hogy valamit jól csinál” – mondta Davide Torchia az RMC Radionak adott interjújában.

„Minden kétséget kizáróan marad januárban is a Juventusnál. Rugani egy régivágású játékos, elkötelezett a szakmája iránt és elsődleges célja az, hogy fejlessze magát.”

„Ruganira lehet számítani és méltó a Juventus mezének viselésére is, hiszen mindig bizonyítja, hogy készen áll a bevetésre. Senki sem marad a Juventusnál négy évig úgy, hogy ne érdemelné azt meg.”

Rugani idén mindössze 4 bajnokin és 2 BL mérkőzésen lépett pályára a Juventusban, értékét a Transfermarkt 22 millió euróra teszi.

www.football-italia.net

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet