Sarri a mai mérkőzés után

írta: pami666
0 komment 28 👁

,,Ugyanaz a helyzet, mint az eddigi mérkőzéseken, sok helyzetünk volt a gólszerzésre de nem használtuk ki őket.”

,,Úgy érzem, hogy a csapat folyamatosan javul, nagyon sajnálom, hogy nem sikerül lezárnunk a mérkőzéseket. Jó látni, hogy sok lehetőséget teremtünk az ellenfelek kapuja elött.”

,,Nagyon sok büntetőt ítélnek meg ellenünk, ami szokatlan ha figyelembe vesszük, hogy igyekszünk a tizenhatoson kívűl védekezni. Ma este a VAR megítélt egy büntetőt ellenünk, amikor a VAR nem is működött rendesen!”

,, Igazságtalannak tűnik, ha a VAR dönthet, és nem a játékvezető. Akkor miért van ott a bíró? A mérkőzés után odajött hozzám a játékvezető és elmagyarázta, hogy az ilyen szituációknál mi a helyes eljárás, mivel ez bele van írva a szabálykönyvbe. Ezzel nem értek egyett, de ez van.”

,,Chiellini most egy órát töltött a pályán. Jól mozgott de figyelmbe kell venni, hogy nem rég tért vissza egy hosszú sérülésből. Ha ilyen gyorsan javul akkor egyre többször lehet a csapat hasznára.”

,,A meccs bizonyos szakaszaiban aktívan védekeztünk, és feljebb tudtuk tolni a védelmünket. Abban a pillanatban, amikor nem így védekezünk akkor igen passzívak leszünk, és több tere lesz az ellenfélnek.”

,,A szezon eleje óta jelen van ez a probléma a csapatnál, remélhetőleg hamarosan túl tudunk lépni ezen a gyengeségen.”

,,Három nappal a Bajnokok Ligája mérkőzés elött vagyunk, koncentráltan kell játszanunk és akkor egy jó eredményt érhetünk el.”

,,Célunk a Scudetto megnyerése, a Bajnokok Ligája pedig az álmunk.
A sorozat problémája az, hogy nagyon kevés mérkőzés van a kieséses szakaszban. 10-12 csapat nyerheti meg ezt a sorozatot, és az a csapat a legjobb és egyben a legszerencsésebb is.”

www.fotball-italia.net

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet