Sarri szerződést bonthat

írta: Ádám Németh
0 komment 1 👁

Maurizio Sarri állítólag tárgyalásokat folytat a Juventussal annak érdekében, hogy felbontsák a szerződését, és még karácsony előtt kispadot találjon magának a Serie A-ban.


Sarri azután tért vissza Olaszországba, hogy egy évet a Chelseanél dolgozott. A londoni kékeket Európa-liga győzelemhez segítette, Torinóban azonban adós maradt a meggyőző teljesítménnyel. Annak ellenére, hogy első torinói idényében olasz bajnok lett, a nápolyi szakember mégis távozni kényszerült. Régi barátja, Aurelio Virgili azt mondta a Tuttosportnak, hogy szerinte Sarri még karácsony előtt visszatér, és abban reménykedik, hogy a Fiorentina edzője lehet.

„Amikor nemrég Maurizionál voltam ebédelni, sehol nem láttam kitéve a bajnoki medált, de adtam neki egy különleges üvegű bort, kimondottan a diadal tiszteletére.” – mondta Virgili.

„Én, mint minden Fiorentina szurkoló mélységesen tisztelem Beppe Iachinit, de van egy nagy álmom: Mauriziót Firenzében látni.”

A barát azt is hozzátette, Sarrinak a Napolihoz való visszatérés sem jelentene problémát, és jelenleg éppen azon dolgozik, hogy felbontsák a torinói kontraktusát.

 „Maurizio igazi profi, és attól, hogy Aurelio de Laurentiissel már nem dolgoznak együtt, megmaradt a kölcsönös tisztelet közöttük.”

„Azt gondolom és remélem, hogy még karácsony előtt vissza fog térni. A híresztelések ellenére sosem állt harcban a Juvéval, amit az is bizonyít, hogy most a szerződésbontásáról egyeztet velük. Egy mindenki számára kielégítő megoldáson dolgoznak, ami lehetővé teszi Mauriziónak, hogy újra dolgozhasson, a csapatnak pedig azt, hogy pénzügyileg is jól jöjjenek ki a helyzetből.”

football-italia

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet