“Soha többé ilyen teljesítményt”

írta: Ádám Németh
0 komment 324 👁

Andrea Pirlo úgy gondolja, sikerült átbeszélnie a csapattal a Fiorentina ellen történteket, és nem szeretne még egyszer ilyen teljesítményt látni a játékosoktól.


A 2021-es esztendő első mérkőzésére vasárnap este 20:45-kor kerül sor. A Bianconerinek lesz mit feledtetnie a szurkolókkal, ugyanis a 2020-as évet a Fiorentinától elszenvedett 3-0-s vereséggel zárta a csapat.

„Hétfőn kezdtünk újra edzeni, és egy olyan csapatot láttam, amely mindenképpen javítani szeretne egy ilyen rossz eredmény után.” – mondta Pirlo a JTV-nek.

„Nehéz mérkőzésre számítok, az Udinese ugyanis jó formában van, szervezetten játszanak, és veszélyesek a kontratámadásaik. A hangsúlyt a megelőző szerelésekre kell helyeznünk. Roberto Pereyrát nagyon jól ismerjük, hiszen korábban nálunk szerepelt, és biztos, hogy vele sem lesz egyszerű dolgunk.”

A mester a Fiorentina ellen kiállított Juan Cuadradóra nem számíthat a friuliak ellen, jó hír azonban, hogy Arthur, Demiral és Chiellini újra edzésbe álltak.

„Alaposan átbeszéltünk mindent, amivel a Fior ellen probléma volt, a hozzáállásunktól kezdve egészen a legapróbb részletekig. Nem így akartuk lezárni 2020-at. Szerintem hasznos beszélgetésen vagyunk túl, ugyanis az eddig történtek értékelése mellett a jövőbeli céljainkat is tisztáztuk.”

„Soha többé nem szeretnék ilyen produkciót látni a csapattól, mint akkor. Az edzéseken dolgoztunk a hibák kijavításán, és biztos vagyok benne, hogy jobb teljesítményre leszünk képesek.”

Pirlót arról is kérdezték, szolgált-e már bármilyen komolyabb tanulsággal az első szezonja edzőként.

„Ahogy játékosként, most is egészében kell vizsgálnunk a dolgokat. Nyilvánvaló, hogy a médiában hamar el tud múlni az ember dicsősége, de mivel futballistaként is a legmagasabb szinten játszottam, hozzá vagyok szokva ehhez. Semmi újdonságot nem tapasztaltam.”

„Amikor a Juventust irányítod, könnyen ütközöl akadályokba, és óriási a felelősség, de én mindenre készen állok.”

football-italia

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet