A sorsolás előtt Marottáék a Barcelonával egyeztetnek

írta: Pite
0 komment 2 👁

Olasz lapértesülések szerint a BL-csoportkör mai sorsolása előtt a Juventus képviselői a Barcelonával egyeztetnek Andre Gomes lehetséges szerződtetéséről.

A Bajnokok Ligája csoportkörének sorsolását a megszokottól eltérően ezúttal még az EL-selejtezők visszavágója előtt tartják, a ceremónia ma este 6-kor keződik. Itt mind a 32 résztvevő csapat képviselői jelen lesznek, a Tuttosport értesülései szerint pedig a Juventus itt fog találkozni a Barcelona illetékeseivel, hogy Andre Gomes helyzetéről tárgyaljanak.

A portugál válogatott középpályás egy éve igazolt a katalán csapathoz, ugyanakkor teljesítménye hagyott kívánnivalót maga után és a hírek szerint pedig ő sem érzi jól magát, így távozna a Camp Nouból.

A torinói lap beszámolója szerint a Barcelona hajlik arra, hogy két évre kölcsönadja őt a Juventusnak, a szerződésbe pedig vagy a vételi opciót tennék bele, vagy bizonyos mérkőzésszám elérése esetén a kötelező vásárlást.

A 24 éves középpályás egy éve 35 millió euróért igazolt a Valenciából a Barcelonához, a katalánok 35 millió eurót fizettek érte. A Transfermarkt szerint a jelenlegi értéke 25 millió euró.

www.football-italia.net

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet