Spinazzola: Egy álmom válna valóra

írta: tjromaan
0 komment 0 👁

Az Atalantaban szereplő hátvéd a hivatalos Instagram fiókján keresztül üzent a bergamói szurkolóknak, az átigazolási hercehurca végett. Azt ugyan korábban már kijelentette, hogy minden álma, hogy csatlakozhasson a Juventus együtteséhez.

Idén nyáron a torinói együttes szerette volna visszahozni a játékost, de még egy év hátravan a kölcsönszerződéséből, így az Atalanta nem engedte vissza a 24 éves olasz futballistát, a szerződésben előírtakra hivatkozva.

“Sajnálom, nagyon sajnálom, ha ezzel bárkit is megbántottam, de aki ismer engem, az tudja, hogy milyen vagyok valójában, és hogy milyen értékeket képviselek.”

“24 évesen visszatérni a Juventushoz, az egy gyerekkori álmom beteljesülését jelentené.”

“Bergamo, Atalanta, és a fantasztikus szurkolók, a Percassi család, Mr. Gasperini, a játékosok és a stáb tagjai. Ti mind kiemelkedő szerepet játszatok abban, hogy ez az álom egyszer megvalósulhasson, s ezért örökké hálás leszek nektek.”

“Bergamo befogadott, felnevelt, támogatott és segített.”

“Mindig is hálás leszek az Atalantanak, ha maradok a játékosuk, ha nem, mert egy profi labdarúgó vagyok. Örülök, hogy viselhetem ezeket a színeket, melyben kiváló eredményeket értünk el a tavalyi szezonban, s bármi is történik az ideiben is folytatni fogjuk.”

“Ne kérjétek azt tőlem, hogy hagyjam abba az álmodozást, mert vannak olyan lehetőségek egy játékos életében, amely csak egyszer adatódnak meg, s mindent meg fogok tenni, hogy megragadhassam ezt az alkalmat. Az Atalanta mindig a szívemben fog maradni.”

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet