szabályok és feltételek

írta: kampat

Köszönjük, hogy ellátogatott erre a honlapra. Kérjük olvassa el figyelmesen az ezen dokumentumban található JuventusFc.hu honlap Szabályait és Feltételeit, mivel a honlap bármely jellegű használata magával vonja az itt közzétett Szabályok és Feltételek elfogadását.

Az információk hitelessége, teljessége és időszerűsége

1. Mialatt minden ésszerű eszközt felhasználunk, hogy a honlapon található információk hitelességét és teljességét biztosítsuk, nem vagyunk felelősek azért, ha a honlapon elérhetővé tett információk nem hitelesek vagy teljesek. A honlapon található bármely anyagra való támaszkodás az Ön saját felelősségére történik. Beleegyezik, hogy az Ön felelőssége a honlapon található anyagok és információk változásának figyelése.

2. Jogosult böngészni a honlapon, nyomtatás útján, merevlemezre való letöltéssel, és más egyének számára történő szétosztás céljából sokszorosítani a szemelvényeket. Ez csak azzal a feltétellel tehető meg, ha minden szerzői jogot és más tulajdonosi jelzést sértetlenül hagy, és a forrás megjelölése minden másolaton megjelenik. Nyereség elérése céljából ezen honlap semmilyen részének másolata nem adható el vagy osztható szét, valamint nem módosítható és nem építhető be más munkába, kiadványba vagy honlapba.

A Honlap üzemeltetője (továbbiakban Üzemeltető) a JuventusFC.hu szerkesztői stábja, felhasználói (továbbiakban Felhasználó) számára az alábbi felhasználási feltételekkel biztosítja oldalunk használatát, regisztrációját, kommentek, hozzászólások beírását és egyéb területek alkalmazását:

Felhasználási feltételek

1. Honlapunk teljes tartalma a JuventusFc.hu tulajdonát képezi, ennek értelmében a szerzői jogokról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak, engedély nélküli használata a szerzői-, büntető- és polgári jogi következményekkel jár.

2. A cikkek, írások, adatok máshol történő felhasználásához hozzájárulás szükséges.

3. A programajánlatok és egyéb információk tájékoztató jellegűek, az ellenőrzés elmulasztásából adódó esetleges károkért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

4. Oldalainkat mindenki saját felelősségére használhatja, így az abból adódó bármilyen következményért a felhasználók felelősök.

5. Üzemeltető fenntartja a jogot a Felhasználási feltételek megváltoztatására, de kizárja annak lehetőségét, hogy bármely szolgáltatásáért úgy kérjen anyagi ellenszolgáltatást, hogy azt nem egyeztette előre Felhasználóval.

6. A felhasználási feltételek ismeretének hiánya, elolvasásának elmulasztása, vagy be nem tartása nem mentesíti semmilyen felelősség alól a Felhasználót!

7. A JuventusFc.hu weboldalának felkeresése, illetve olvasása ráutaló magatartásnak minősül a felhasználói feltételek elfogadására.

Regisztrált felhasználók

1. Egyes területek használatát regisztrációhoz kötjük, amelynek elérését kizárólag felhasználóinknak biztosítjuk.

2. A regisztrált felhasználók adatainak biztonságos tárolásáért technikailag minden elvárhatót megtesz, beleértve a személyes adatok védelmére vonatkozó 1992. évi LXIII. törvény előírásainak betartását.

3. A regisztrációval felhasználó hozzájárul, hogy Üzemeltető hírlevelet, vagy egyéb tájékoztató jellegű információt küldjön részére.

Kommentek

1. A cikkekhez és egyéb területekhez lehetőség van kommentek, hozzászólások fűzésére.

2. Kommentek hozzászólások lehetőségét kizárólag – a JuventusFc.hu alapelveihez igazodva – pozitív megnyilvánulásokra lehet felhasználni! Cikkek, írások kritizálása, bántó, sértő megjegyzések hozzáfűzése, emberi és egyéb jogok figyelmen kívül hagyása, obszcén megnyilvánulás és egyéb negatívumok a komment-, illetve kiemelkedő esetben a felhasználó törlését vonja maga után.

Copyright © JuventusFc.hu – 2013