Szavazz, ki volt 2017 legjobbja!

írta: kampat
0 komment 0 👁

A Juventus Club Hungary Aranylabdát igazi sikerszéria övezi. Az első évek építkezése után, az utóbbi esztendők során Vidal, Tévez, Buffon majd legutóbb Dybala is megkapta a trófeát, ami szinte példátlan a Juventus szurkolói klubjai között. A magyar Juventus szurkolók számára ez óriási siker, hiszen egyértelmű jelzésértékkel bír a csapat felé: egy ilyen kis ország, mint a miénk, az őszinte szenvedélynek köszönhetően bármit képes elérni.

Paulo Dybala a JCH Aranylabdával, amit Douglas Costa osztott meg az Instagramon

Idén sajnos nincs lehetőségünk megvárni az év utolsó meccsét a bajnokság menetrendjének módosítása miatt, de a szavazás az elmúlt évekhez hasonlóan, Karácsony előtt kiírásra került.

A jelöltek összeállításánál idén nem volt könnyű dolgunk. A Bianconeri csapatként remekelt a szezon során, mindenki együtt húzta azt a bizonyos szekeret Olaszországban, és Európában a Bajnokok Ligája küzdelmei során. De igyekeztünk kiemelni néhány játékost, akik talán jobbak voltak a többieknél.

Az 5 jelölt a következő:

Gianluigi Buffon – A Juventus csapatkapitánya remekelt a szezon során, tavaly 10 ponttal maradt le a címvédésről, idén ismét releváns esélye lehet a győzelemre.

Giorgio Chiellini – A King Kong, aki annyi vért adott már az Öreg Hölgyért, amivel gond nélkül elláthatná egy kórház intenzív osztályát. A kissé megkopott Barzagli, és a távozó Bonucci kiválásával összetettben ő nyújtotta a legjobb teljesítményt a hátsó alakzatban.

Mario Mandzukic – A közkedvelt horvát csatár új posztján végig szántotta a pályát az idei évben, a Bianconeri ultrái koreográfiával köszönték meg az ellenmondást nem tűrő mentalitását.

Paulo Dybala – A tavalyi győztes, a csapat újdonsült 10-ese az előző szezonban felemás teljesítményt nyújtott, majd valósággal berobbant a nyár elején, majd az év végére ismét csökkent a lelkesedése. A címvédésre kicsi az esély, de nem lehet kihagyni egy olyan listáról, amelyen az év legjobbai vannak rajta.

Gonzalo Higuaín – A sokat vitatott argentin, aki helyett a gólok beszélnek. Az előző szezon során 55 meccsen 32 gólt szerzett, idén 23 összecsapáson 11 találat a mérlege. Neki is volt egy gyengébb periódusa, és a nyár óta teljesen más a feladata, mint korábban, de összetettben rászolgált a jelölésre.

Lefoglaltad már a téli/tavaszi szállásodat? Brutális kedvezmények várnak [ITT]

Idén újra a segítségeteket kérjük, döntésetek el ti, hogy ki nyerje az idei Aranylabdát! A lebonyolítás ezúttal sem változott, és az összesített pontszámítási rendszert alkalmazunk. A 2001-ben alapított JuventusFC.hu szerkesztői ismét szavaznak, de a majd 10 fős stábunkra való tekintettel ahogy korábban – egy belső voksolást követően – egy jelöltünk lesz csak, aki neve mellé ezúttal 30 pont fog kerülni. A VIP személyek szavazata 10 pontot ér, de a döntő szót ti fogjátok kimondani, hiszen összesen 150 ponttal jutalmazhatjátok kedvenceiteket: a legtöbb szavazatot begyűjtő futballista 75 pontot, a második 50-et, a harmadik 25 egységet kap.

A Juventus Club Hungary idén is egy exkluzív, és érdekes dolgot szeretné szolgáltatni a számotokra, bízunk benne, hogy akkora érdeklődés övezi a szavazást, mint az utóbbi 6 évben!

Szavazni itt, és főoldalon lehet 2017. december 28, éjfélig.

[totalpoll id=”24783″]

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet