Szavazz, ki volt 2018 legjobb Juventus játékosa!

írta: kampat
0 komment 0 👁

Ismét eljött az év vége, és ismét a TE segítségedre van szükségünk, hogy megtaláljuk, ki volt 2018 legjobb Juventus játékosa! SZAVAZZ! ?


A Juventus Club Hungary Aranylabdát igazi sikerszéria övezi. Az első évek építkezése után, az utóbbi esztendők során Vidal, Tévez, Buffon, Dybala majd legutóbb szintén a Bianconeri legendás kapusa is újra megkapta a trófeát, ami szinte példátlan a Juventus szurkolói klubjai között. A magyar Juventus szurkolók számára ez óriási siker, hiszen egyértelmű jelzésértékkel bír a csapat felé: egy ilyen kis ország, mint a miénk, az őszinte szenvedélynek köszönhetően bármit képes elérni.

Idén sajnos megint nincs lehetőségünk megvárni az év utolsó meccsét a bajnokság menetrendjének módosítása miatt, de a szavazás az elmúlt évekhez hasonlóan, Karácsony előtt kiírásra került.

A jelöltek összeállításánál idén sem volt könnyű dolgunk. Távozott az évek óta biztos résztvevő Buffon, és a gólvágó Higuain, és a csapatból nagyon nehéz kiemelni bárkit is, mikor az év legjobbját keressük. A listára talán még felfér volna Douglas Costa, de neki az őszi szezon elég haloványra sikeredett, valamint João Cancelo, aki jövőre komoly esélyesként indulhat, de idén valahol meg kellett húznunk a határt, és végül alulmaradt Ronaldóval szemben.


Az 5 jelölt végül a következő:

  • Giorgio Chiellini

A „King-Kong” továbbra is kirobbanhatatlan a Juventus kezdőjéből, és talán ahogy Andrea Pirlo is, olyan mint a jó bor – a korral nemesedik. Sokkal tisztább a játéka, mint korábban.

  • Miralem Pjanic

Az egykori romanista játékát akkor lehetett a legjobban észrevenni, mikor nem szerepelt: ő ad ütemet a passzoknak, meglátásai élményszámba mennek, fontos láncszem a torinói gépezetben.

  • Paulo Dybala

A Bianconeri gyémántja az előző idény során góljaival Scudettóhoz segítette a csapatot, idén legtöbbször trequartistaként futballozik, és továbbra is Allegri mester bizalmát élvezi. A legjobbak között mindenképpen ott a helye.

  • Cristiano Ronaldo

Örök vitatéma, hogy mikor az év legjobbját keressük, van-e hely egy olyan futballistának, aki fél szezont húzott le a csapatban. De Ronaldo teljesítménye mellett nem tudunk elmenni szó nélkül: ő az, aki az eddigi döntetlenek győzelemmé varázsolta, valósággal berobbant a Zebráknál.

  • Mario Mandzukic

A horvát válogatott támadó az aktuális közönségkedvenc Torinóban, idén ősszel újra az eredeti posztján futballozhat, a bizalmat pedig gólokkal hálálta meg.


Idén újra a segítségeteket kérjük, döntésetek el ti, hogy ki nyerje az idei Aranylabdát! A lebonyolítás ezúttal sem változott, és az összesített pontszámítási rendszert alkalmazunk. A 2001-ben alapított JuventusFC.hu szerkesztői ismét szavaznak, de – egy belső voksolást követően – egy jelöltünk lesz csak, aki neve mellé ezúttal 30 pont fog kerülni. A VIP személyek szavazata 10 pontot ér, de a döntő szót ti fogjátok kimondani, hiszen összesen 150 ponttal jutalmazhatjátok kedvenceiteket: a legtöbb szavazatot begyűjtő futballista 75 pontot, a második 50-et, a harmadik 25 egységet kap.

A Juventus Club Hungary idén is egy exkluzív, és érdekes dolgot szeretné szolgáltatni a számotokra, bízunk benne, hogy akkora érdeklődés övezi a szavazást, mint az utóbbi 7 évben!

Szavazni itt, és főoldalon lehet 2018. december 29, éjfélig.

[totalpoll id=”29080″]

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet