Szív és akarat

írta: Ádám Németh
0 komment 302 👁

Chiesa elismerte, hogy gyengén kezdett a csapat, a fordítás azonban azt bizonyította, hogy képesek a végsőkig szívvel-lélekkel küzdeni.


Álvaro Morata az elmúlt hetekben egy vírusos megbetegedés miatt alaposan legyengült, a Porto elleni meccs után pedig el is ájult. A spanyol azonban tegnap két gólt is szerzett, amellyel gyakorlatilag megnyerte a meccset a Bianconerinek.

„Jól játszottunk, de csak azután, hogy hátrányba kerültünk. Bebizonyítottuk, hogy van bennünk szív, és akaraterő, így pedig a végsőkig versenyben lehetünk a bajnoki címért.” – mondta Chiesa a DAZN-nak.

„A Verona elleni döntetlent nehéz volt megélni, ott nem figyeltünk eléggé a részletekre. Most viszont elszántak voltunk, és határozott választ adtunk a kritikusoknak. A Lazio megmutatta, hogy remek csapat, amely folyamatosan harcban áll a BL helyezésekért. Nehéz mérkőzés volt, de ha az ember bajnok akar lenni, mindegyik azzá válik.”

Döntetlen állásnál a fiatal szélső szerzett labdát, és adott gólpasszt Moratának.

„Azt teszem, amit az edző kér tőlem. A labdaszerzés nem egyéni érdem, hanem az egész csapat presszingjének eredménye. Én adtam a gólpasszt, de csak úgy kerülhetett hozzám a labda, hogy mindenki keményen dolgozott azért, hogy megszerezzük.”

„Azt gondolom, hogy kiváló formában vagyunk, innentől pedig minden mérkőzést döntőként kell megélnünk minden sorozatban.”

football-italia

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet