Szív nélkül nincs eredmény

írta: Ádám Németh
0 komment 6 👁

Leonardo Bonucci szerint a Juventus odaajándékozta a Torinónak az első félidőt, ez pedig ráébresztette a játékosokat a szív és az akarat fontosságára.


A vezetést a Torino szerezte meg Nicolas N’Koulou révén, Juan Cuadrado gólját pedig érvénytelenítette a videóbíró, mivel úgy ítélte meg, hogy Bonucci lesen tartózkodott a lövés pillanatában. Az olasz hátvéd végül mégis hőssé vált, McKennie egyenlítése után ugyanis ő szerezte meg a győztes találatot az utolsó percekben.

„Tiszteljük a Torinót, de az első félidőben csak azért tudtak így játszani, mert mi még nem voltunk megfelelő állapotban.” – mondta Bonucci a Sky Sports Italiának

„Lassúak voltunk, minden párharcot elveszítettünk, és folyamatosan elajándékoztuk a labdákat. Mi tettük lehetővé a kontratámadásaikat, amelyek komoly veszélyt jelentettek. A második félidőben játszottunk úgy, ahogy mindig kellene, határozott szerelésekkel, és gyors labdajáratással. Férfiak vagyunk, ez az, ami számít. Nem kell elmondanom, hogy mi hangzott el a szünetben, de kihoztuk magunkból azt, amire minden meccsen szükségünk lenne.”

„Az elmúlt években a csapatjáték tett minket sikeressé, az ebben rejlő erőt pedig most, a második félidőben újra felfedeztük. A gólomnak köszönhetően nyertünk, és emiatt érezhetjük magunkat magabiztosabbnak, de ha nincs meg bennünk a szív, az akarás, az elszántság, hogy minden akadályt leküzdjünk, akár ülhetnénk itt is egész nap, és nem jutnák semmire.”

football-italia

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet